Over ons

Welkom bij Garden Special

Een houten bijgebouw past in elke tuin. Hout heeft karakter en geeft stijl aan je tuin. Het biedt ook eindeloos veel mogelijkheden. Een tuinhuis van Garden Special is niet zomaar een tuinhuis maar wel een uitstraling die past bij jouw woning en levensstijl ! 
Van tuinhuis, pergola, prieel, garage, carport, blokhut, terrasoverkapping of poolhouse, wat u ook zoekt, 
het wordt geheel naar wens gemaakt.
(uiteraard, indien constructief mogelijk).

Van houten tuinconstructies geniet je het hele jaar. Lange zomeravonden breng je gezellig door met je familie en vrienden onder het houten prieel. In de winter zijn tuinhuizen een veilige opbergplaats voor al je tuinspullen. Of wat dacht je van een houten carport of garage om je wagen te beschermen tegen de winterkoude?

Garden Special bouwt blokhutten op maat. Door onze vele mogelijkheden bepaal je zelf je stijl. Kies je voor strak en modern, klassiek en tijdloos of toch liever de Engelse cottage stijl ?  Een plat dak of een zadeldak? Een terrasoverkapping of een bijgebouw achter in de tuin? Wij werken samen met u, uw gepersonaliseerd droomproject uit!
Klein of groot, eenvoudig of complex ; voor ieder budget is er wel een oplossing. Aan u de keuze !

We gebruiken duurzaam hout en produceren alles in ons eigen Belgische atelier. Zo kunnen we oerdegelijke kwaliteit leveren en al je vragen beantwoorden om van je tuin een ècht paradijs te maken !

Blader rustig door de foto’s op deze website. Uiteraard zijn deze foto's slechts een beknopt overzicht van ons uitgebreid gamma om je op weg te helpen. Hier doe je inspiratie op en reiken we je al enkele ideeën aan. Je vindt er vast een modelletje dat je aanspreekt.