Plat dak met EPDM rubber.

Voor onze constructies met platte daken werken wij enkel met EPDM. EPDM rubberfolie bestaat altijd uit één stuk. De rubber wordt volledig verlijmd en wordt over de dakrand geplaatst, waardoor lekkages uitgesloten zijn. Bovendien zorgt dit voor een nette afwerking. Condensaties en teruglopen van water, wat bij het gebruik van dakplaten wel het geval is, is hier bij de EPDM folie onbestaande. De EPDM is bestand tegen UV straling en hagelinslag. Onze rubberfolie wordt altijd voorzien van de nodige geïntegreerde waterafvoeren en inclusief voorzien van afvoerbuizen.

Jaarlijks de afvoeren vrijmaken van bladeren, volstaat.

   

 

 

strak, strakker en .... straks bij jullie ...!

Wat past er nog beter in een moderne tuin dan een strakke constructie ? Sinds kort, worden op aanvraag heel mooie modellen gemaakt. 

Deze BOXEN worden gemaakt in het onderhoudsarme thermohout en kunnen in sommige gevallen zelfs voorzien worden met glaswanden.

Kiest u voor een BOX met een strakke loungeruimte ? Het onderhoudsarme, zilvergrijze thermohout zal uw tuinkamer zeker een tijdloze uitstraling geven, waar u zelf urenlang in zult wegdromen ...

Let wel op : bij een BOX model is een vlotte en rechte doorgang naar de bouwplaats echt noodzakelijk. Vanwege de hoogte van de panelen, is deze constructie dan ook niet mogelijk bij rijwoningen. Maar hiervoor bieden wij u graag onze andere moderne modellen aan.  Kijk rustig verder in onze portfolio - er zit zeker wel een prachtig model tussen, dat u doet dagdromen ...

Van ontwerp tot realisatie !

Bespreken van je wensen

  • Heb je nood aan extra opbergingsruimte of een tuinkamer waar u tot ver na zonsondergang kunt loungen met een heerlijk glaasje wijn ?
  • Welke plek kies je in de tuin ? Goed zichtbaar vanuit het huis of eerder verstopt achter de beplanting ? Let ook op de positie van de zon of de regeninslag
  • Welke stijl geniet je voorkeur ?  Denk hierbij aan het model, de grootte, plat dak of zadeldak, ...

Iets gekozen ?

  • We hebben samen uw verlangens besproken en maken hierna graag, zonder enige meerprijs, een persoonlijke offerte voor u.

De keuze is gemaakt !

  • De bestelling wordt opgemaakt met afspraak voor levering of plaatsing. Ook verkrijgt u de exacte funderingsvoorschriften zodat u aan de slag kan gaan.